Bel of mail: +32 495 70 92 54 | info@ivab.be

Chinese kruiden

chinese-herbs5

Met de module Chinese kruiden bieden wij de mogelijkheid om naar gelijk welke leverancier een mail te sturen met de volledige bestelling van de kruiden.
Bij de mail worden steeds de naam en het adres van de patiënt en van de therapeut mee verzonden. Als u als therapeut een banner of logo opgegeven hebt, worden deze eveneens gebruikt om de mail te verfraaien. Zo kan de leverancier steeds zien dat u deze kruiden voorgeschreven hebt voor deze patiënt.
Op dit ogenblik wordt er samengewerkt met Sinecura en Medichin. Als u uw bestelling van Chinese kruiden bij deze leveranciers plaatst, kunnen we een correcte levering garanderen. Bovendien krijgt u de garantie dat deze kruiden niet alleen voldoen aan de Europese normen maar ook aan de nog strengere Belgische normen. Wenst u een andere leverancier te gebruiken? Dan kan deze na doorlichting en nadat er duidelijke afspraken gemaakt werden om de bestellingen correct te laten verlopen, toegevoegd worden.

Chinese fytotherapie kunt u volgen bij ICZO.

 

Westerse kruiden

kruiden3

kruiden2

kruiden1

Er is ook een module voor westerse kruiden: theherborist. Dit is een module specifiek gericht naar The Herborist, een leverancier van westerse kruiden. U zult de kruiden rechtstreeks kunnen kiezen uit een lijst, of via het potentieel van hun ondersteuning. Als u bijvoorbeeld ‘spijsvertering’ kiest, dan krijgt u de volgende opties: ‘spijsvertering’, ‘darmreiniging’, ‘darmflora’. U kiest dan ‘darmflora’ en krijgt de volgende kruiden: Herbofidus, Herbo Muco Flora, Probios-infantis (voor kleine kinderen).
Als u een kruid kiest uit de volledige lijst of via hun ondersteuning, krijgt u de volledige beschrijving van het kruid samen met een afbeelding ervan in de verpakking. De beschrijving omvat de samenstelling, ondersteunende invloed en gebruiksaanwijzing. In sommige gevallen zelfs nog extra informatie. Als u dan uw keuze bevestigt, wordt dit kruid toegevoegd aan uw voorschrift, dat na het bewaren van de consultatie onmiddellijk bij The Herborist besteld kan worden. Ook hier weer geldt hetzelfde principe als bij de bestelling van Chinese kruiden: bij de mail worden de naam en het adres van de patiënt en van de therapeut mee verzonden, eventueel verfraaid met een banner.