Bel of mail: +32 495 70 92 54 | info@ivab.be

foto met mijn oudste dochter

foto met mijn oudste dochter

Martial Van den Bossche

Mijn naam is Martial Van den Bossche, programmeur van opleiding en bijna 20 jaar actief als informaticus, netwerkbeheerder en system engineer. In die hoedanigheid heb ik jarenlang als consultant gewerkt bij grote bedrijven zoals Cisco, Sitel, Intel…

Ik ontwikkel voor kleine en grote KMO’s op maat gemaakte software geïntegreerd in hun websites zodat ze steeds toegankelijk zijn. Ik werk het liefst aan een volledig project waarbij ik alles voor mijn rekening neem. Hiermee bedoel ik echt alles. Of het nu gaat over de hosting, design, analyse, ontwikkeling, activatie, beveiliging, onderhoud, support of… Ik doe het voor u of laat het doen voor u aan de beste voorwaarden. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen meer te maken. U kan ontspannen en rustig gebruik maken van mijn diensten. De programma’s worden geschreven in PHP, jQuery en java en als database gebruik ik MySQL. Allemaal uitstekende software waar geen betalende licenties voor nodig zijn. Wat mijn prijs dan weer goedkoper maakt. Dit alles wordt mooi volgens de regels ontwikkeld als plugin in een WordPress site. Door WordPress te gebruiken kan u zelf uw teksten of eventueel het uiterlijk van de site aanpassen indien gewenst. Verder doe ik ook project management en heb ik veel kennis van netwerken zowel wireless als bekabeld. Ook systemen zijn mij niet onbekend. Ik heb reeds een ruime kennis opgebouwd tijdens mijn meer dan 15 jaar lange carrière en daarnaast nog trainingen gevolgd van Linux, Mac en Windows.

Indien u meer wenst te weten over mijn activiteiten neem dan maar een kijkje op mijn website

 

Patiëntenbeheer

Een tweetal jaren terug ben ik gecontacteerd door een dokter acupuncturist om een patiëntenbeheer programma te schrijven voor haar en daarnaast het netwerk + de computers in haar praktijk in orde te zetten of te vernieuwen. Het programma was niet eenvoudig want er kwam heel veel bij kijken maar ondertussen is het gebruiksklaar voor meerdere gebruikers en zijn alle fouten er nu uit.
Later heb ik ook contact opgenomen met leveranciers en in samenwerking met SINECURA een kruidenmodule ontwikkeld. Zo kan je de voorgeschreven Chinese kruiden selecteren en via mail bestellen bij gelijk welke leverancier tijdens de consultatie. Dit voorschrift wordt bewaard in de patiëntenfiche en de gegevens van de patiënt en van u worden automatisch meegegeven bij de bestelling. Er wordt ook gewerkt aan een module voor westerse kruiden en het bestellen van naalden.

Wat ook nog belangrijk is om te vermelden over dit programma is dat u zelf ten alle tijden een back-up kan maken van uw consultaties en uw patiënten. Natuurlijk worden er dagelijks automatisch back-ups genomen van het volledige systeem en draait dit systeem synchroon op twee servers. Mocht er één server een defect hebben dan werkt u gewoon door op de andere server, die dan actief wordt, zonder dat u daar iets van merkt. Zo zijn uw gegevens steeds bereikbaar, veilig en ter uw beschikking.

acupuncturisten, kinesisten, osteopaten, herboristen, diëtisten enz…

Het programma is zodanig opgesteld dat het makkelijk aanpasbaar is naar uw noden en ook snel kan omgebouwd worden voor bijvoorbeeld osteopaten, herboristen, kinesisten enz. zonder meerkost.

Aangezien ik zelfstandig ben in bijberoep en reeds een fulltime job doe kan ik ook de prijs zeer economisch houden. Het nadeel is dan wel dat het soms iets langer kan duren eer u een antwoord krijgt op een vraag. Tot nu toe heb ik alles onmiddellijk kunnen beantwoorden. Om eerlijk te zijn heb ik de laatste maanden nog niet veel vragen gekregen omdat tot nu toe alles 100% werkt.

Steeds bereikbaar

Via de contactpagina kan u mij steeds bereiken mochten er nog vragen zijn. Meer informatie is op deze site te vinden.

Ik hoop gauw van u te horen en u te mogen verwelkomen als gebruiker van IVAB.